Veilig Werkt Beter Veilig Werkt Beter themaplein op vakevent Facility for Future Volgende editie 18 t/m 20 januari 2017 Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Inspiratie, innovatie, informatie

Veilig Werkt Beter staat bol van inspiratie, informatie, innovatie en interactie. Op de editie van 2015 vind men er alles over o.a. gezond werken zoals ergonomie, gezonde voeding, stresspreventie, gezonde werkhouding, lichtkwaliteit, geluidshinderreductie, fysieke belasting. Tevens is er alles te vinden over veilig werken; van gebouwniveau en individuele werkplek tot persoonlijke beschermings- middelen. Van preventieve middelen en procedures tot correctieve oplossingen.
 
Men kan er nieuwe producten en diensten ontdekken, optimaal inkopen door vergelijken, leren van andermans visies en ervaringen, nieuwe contacten leggen en Veilig Werkt Beter gebruiken als uw wegwijzer voor meer performance van uw organisatie.
 
Naast het grote aantal stands is er veel ruimte voor informatieve activiteiten zoals debatten en voordrachten in het theater, workshops en demonstraties. 


Voordrachtentheater

Een druk bezocht theater met dagelijks een doorlopend programma van korte voordrachten en presentaties.

De dagvoorzitter van het theater is Pieter Diehl. Hij is jarenlang werkzaam geweest als Hoger Veiligheidskundige, en ook als manager bij een Arbodienst en bij een consultantbureau. Hij is auteur en voorzitter van de Beroepsvereniging van de BvAA (arboadviseurs) en is betrokken bij opleidingen.
 

Demonstraties

Er zijn doorlopend binnen- en buitendemonstraties, die de bezoekers bewust maken van onveilige en ongezonde werksituaties.

Workshops

Op Veilig Werkt Beter worden diverse workshops gegeven. Bezoekers kunnen gratis deelnemen.

Primeurs & Innovaties

De Veilig Werkt Beter Innovatie Award 2015 is een aanmoedigingsprijs voor bedrijven die aantonen dat innovatie nodig, mogelijk en noodzakelijk is.
 

RI&E Spreekuur
Standnummer: 160

Op het spreekuur van het Steunpunt RI&E instrumenten kan de bezoeker inzicht krijgen hoe aan een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) te beginnen. Via de website www.rie.nl vinden bedrijven Branche RI&E instrumenten en handige tools zoals een instructiefilm en overzicht wat de verplichtingen zijn. De RI&E was een van de grootste interessegebieden van de bezoekers van 2014, geen wonder want veilig werken start met de RI&E en 50% van de bedrijven heeft geen (up-to-date) RI&E.

 

Fysieke belasting - correct
Fysieke belasting - incorrect
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Veilig Werkt Beter wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2017 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie