Veilig Werkt Beter Veilig Werkt Beter themaplein op vakevent Facility for Future Volgende editie 18 t/m 20 januari 2017 Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Themapleinen

Op het vakevent zijn diverse pleinen zoals het Gezond Belast plein, het EVO Gevaarlijke Stoffenplein en het themaplein Duurzame Inzetbaarheid.

Het Gezond Belast plein

Fysieke belasting in het dagelijks leven heeft een enorme impact op de mens en de maatschappij. Op het ‘Gezond Belast plein’ ontdekt de bezoeker de theorie van fysieke belasting in de praktijk. Specifiek dat deel van de fysieke belasting dat een mens zelf met zijn lichaam initieert ook wel de actieve fysieke belasting.

Diverse exposanten demonstreren er hun inventieve en intuïtieve fysieke hulpmiddelen, ondersteund door advies- en onderzoeksorganisaties. Ze laten zien hoe er geld te verdienen valt met preventie en dat daarbij mogelijk ook arbeidsbesparing te realiseren is.

Op het plein vindt een doorlopend interessant programma plaats met discussies, presentaties en demonstraties van deskundigen en gebruikers uit de praktijk. Vanaf een zeepkistpodium wordt u uitgedaagd om interactief te reageren op prikkelende stellingen over de actualiteit van de fysieke belasting in Nederland. Iedereen, bezoeker of deelnemer kan live meepraten. Een mix van werknemers, ervaringsdeskundigen, arbeidsongeschikten, werkgevers, zzp’ers, onderzoekers, Arbo-deskundigen, inspecteurs en politici worden uitgedaagd hun visie te delen met het publiek onder begeleiding van het team van de stichting Gezond Belast.

Een bezoek aan het plein brengt u vele nieuwe inzichten en technieken en u ontmoet er vele deskundigen die u kunnen helpen met de duurzame inzetbaarheid van uw mensen.

Deelnemers zijn o.a.
  • Tiller BV
  • Movexx International B.V.
  • Tilbedrijf ‘de rechte rug’
  • Erkon Tilhulpmiddelen
  • Laevo B.V.
  • Stairmobil Nederland B.V.
  • Tilcentrum
  • Multi-Grip
Wijzigingen voorbehouden
 

EVO Gevaarlijke Stoffenplein

De veiligheid binnen bedrijven is voor een groot gedeelte afhankelijk van de omstandigheden en het gedrag van de werknemers. In een werkomgeving met gevaarlijke stoffen zijn de risico’s ook nog groter. EVO is dé kennisinstantie voor het veilig en bewust werken met gevaarlijke stoffen en is op het vakevent samen met een aantal partners aanwezig. Hier kunnen bezoekers zelf hun kennis en ervaring in het werken met gevaarlijke stoffen toetsen.
 

Themaplein Duurzame Inzetbaarheid personeel

Duurzame inzetbaarheid is een breed begrip. Het gaat over langer, gezond doorwerken met plezier. Over mentale en fysieke fitheid, over de balans tussen werk en privé, maar ook over loopbanen in- en extern. Naast specifieke voordrachten geven partijen als Fysergo, tri-plus, NVBF, BvAA, Trafieq, Flexchair en BA&O hier acte de presence.
 

Fysieke belasting in de praktijk

Fysieke belasting - correct
Fysieke belasting - incorrect
stichting Gezond Belast
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Veilig Werkt Beter wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2017 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie