Veilig Werkt Beter Veilig Werkt Beter themaplein op vakevent Facility for Future Volgende editie 18 t/m 20 januari 2017 Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Terugblik Veilig Werkt Beter 2015

Met meer dan 50 voordrachten in het theater o.l.v. dagvoorzitter Pieter Diehl, diverse volgeboekte workshops in 1931 Congrescentrum en de zaalruimte op het vakevent, bood een bezoek aan Veilig Werkt Beter weer volop inspiratie en concrete oplossingen.

Er waren demonstraties zoals op het gebied van gebruik heftrucks en het werken op platte daken. Het RIE spreekuur was drukbezocht en een aantal gratis workshops waren vooraf compleet volgeboekt. Verder waren er diverse themapleinen, een expositie over het productieve kantoor en de expositie van de genomineerde innovaties van de Veilig Werkt Beter Innovatie Award.
 
Het vakevent werd geopend door Jeroen Stoffelsen, auteur en strategisch Arbeids & Organisatieadviseur Arbo Unie met ‘Waarom investeren in gezond en veilig werken?’. Porto Franco van tri-plus maakte de resultaten van de Veiligheidspoll bekend. Daarnaast werd de Veilig Werkt Beter 2015 Innovatie Award uitgereikt aan Multi-Grip Europe.


Bezoekersprofiel

De bezoekers van de 2015 editie hebben functies als veiligheidskundige (13%), adviseur / consultant (15%), algemeen management / kader (5%), directeur (10%), HQSE- / HSE- / of KAM-manager (11%), arbo-deskundigen (11%) en preventiemedewerker (5%). De meeste bezoekers zijn werkzaam in de industrie (15%), advies / consultancy (16%), bouw / vastgoedbeheer (9%) en zakelijke dienstverlening (9%). Zo’n 46% van de bezoekers is werkzaam in bedrijven vanaf  100 werknemers. Zo’n 39% werkt in bedrijven t/m 10 personen. De bezoekers via Energie zijn hierin niet meegenomen.

Neem voor een gedetailleerde inhoud over de bezoekersprofielen contact op met ons.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Veilig Werkt Beter wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2017 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie