Veilig Werkt Beter Veilig Werkt Beter themaplein op vakevent Facility for Future Volgende editie 18 t/m 20 januari 2017 Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Aantal bezoekers
ed. 2015 verdubbeld!

Geld verdienen met veilig en gezond werken

Toon uw oplossing

Veilig en gezond werken een must

Niet alleen vanwege wet- en regelgeving is veilig en gezond werken noodzakelijk. Onveilig werken brengt de bedrijfscontinuïteit ernstig in gevaar als gevolg van schade en steeds hoger wordende claims, slechte reclame en weglopen van klanten en productiestilstand. Zo gaat zo’n 50% van de bedrijven als gevolg van een brand failliet. Directies kunnen persoonlijk aansprakelijk gesteld worden en mogen bij bedrijfsongevallen verantwoording afleggen, ook bij het thuisfront.

Maar er zijn vooral positieve redenen die meer aandacht aan veilig en gezond werken recht-vaardigen. Bedrijven verhogen sterk hun performance als zij veilig en gezond werken tiptop in orde hebben. Ze voldoen aan door (potentiële) opdrachtgevers gestelde veiligheidseisen en vergroten daarmee hun omzetkansen. Daarnaast worden er kosten bespaard zoals door lager ziekteverzuim, duurzaam inzetbaar personeel en efficiënter werken. Kortom, er is geld te verdienen met veilig en gezond werken! Dat mag gezien worden!
 
Veilig Werkt Beter 2015 heeft alle ingrediënten om veilig en gezond werken nadrukkelijk en positief op de kaart te zetten en bedrijven, instellingen en overheden de beste oplossingen aan te reiken. Nederlands grootste vakevent over veilig en gezond werken pakt in 2015 uit met een duurzaam inzetbaarheidsplein, een themaplein Werken met gevaarlijke stoffen, het MVO plein en demonstraties, voordrachten en workshops.

We bouwen graag verder op de afgelopen twee edities en gaan voor de volgende groei van het aantal bezoekers en exposanten, na de zelfstandige groei van 11% in 2014. Als leverancier of dienstverlener op het gebied van veilig en gezond werken bereikt u in één klap duizenden potentiële klanten. Lees meer over de bezoekers en hun motivatie en uw mogelijkheden.
 
Kom in actie! Help bedrijven aan meer performance door een optimale arbeidsveiligheid.
 

Vraag nu vrijblijvend informatie aan >>

Mediapartner: Sdu Uitgevers bv
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Veilig Werkt Beter wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2017 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie